Elefanter, næsehorn og tigre flygter fra oversvømmelser i Indien.

Lignende artikler


Elefanter, næsehorn og tigre flygter fra oversvømmelser i Indien. Hundredevis af store pattedyr er allerede druknet.
Usædvanlige, store regnmængder er skyld i store oversvømmelser langs den indiske flod Bramhaputra. Den øgede vandstand er så voldsom, at floden er gået over sine breder og har oversvømmet både skove, landbrugsjord og byer i det nordlige Indien. Her har vandet også nået et farligt niveau i Kaziranga nationalparken som er hjem for både tigere, elefanter, næsehorn og mange andre arter.

Flygter i armene på krybskytter
I takt med at vandet stiger flygter mange af dyrene væk fra sikkerheden i nationalparken mod højere beliggende steder. Men for at komme i sikkerhed for vandmasserne er dyrene tvunget til at krydse en større vej og når de først kommer frem er mange af dyrene i højrisiko for at blive skudt af krybskytter.
Der er allerede omkommet mindst 14 næsehorn, 1 elefant samt mere end 500 hjorte. En del af dyrere er omkommet udenfor nationalparken.
/MR
Kilde: Wildlife extra.com

Tidligere artikelRådyr (Capreolus capreolus)
Næste artikelFriluftsliv

Seneste artikler

ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close