Mangler du gode naturfotos?

Lignende artikler

naturgrafik_billedbureauNaturGuide.dk's hovedleverandør af illustrationer og billeder er vores søsterfirma, billedbureauet NaturGrafik.

NaturGuiden illustreres af de bedste billeder fra NaturGrafik, der siden 2001 har haft fornøjelsen, at levere artikler og fotos til en lang række formål og er dermed med til at distribuere naturen og kendskabet til denne. NaturGrafiks billeder er nået langt udover Norden og bruges i dag i flere europæiske lande og er endda nået helt til USA og Australien.

Download danske XL-naturfotos for kun 50 kr/stk. og støt samtidig naturen.

Professionel tilknytning til naturen
NaturGrafik's fotografer har til fælles, at de alle er aktive i den danske og nordiske natur dels via professionel tilknytning til naturen som naturvejleder, skovfoged, biolog m.v., men også som henholdsvis jæger, ornitolog, kajakroer, tegner og dykker – og så naturligvis som fotografer.
Tilknytningen til naturen og oplevelserne gennem fotograferingen er drivkraften. Herudover ligger glæden i at dele motiverne med andre – og se indsatsen anvendt.
Fotografernes billeder anvendes alsidigt i aviser og blade samt til foldere, plakater, informationsmateriale og nyhedsbreve m.m.

Billeder, der gør en forskel
NaturGrafik (VisitNature) donerer 10 % af salget til naturbevarende tiltag gennem støtte til grønne organisationer som World Land Trust (bevarelse af regnskove), Rhino International og WWF Verdensnaturfonden m.fl. – og dermed er billederne i mere end en forstand med til at gøre en forskel. En meget stor del af verdens udledning af CO2 kommer fra afbrænding af regnskove – og samtidig er det her at verdens største artsrigdom findes.

Besøg NaturGrafik her 

ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

8,114FansLike
2,500FølgereFølg

Seneste artikler

Boganmeldelse: På sheltertur

På sheltertur. En guide til nære oplevelser i naturen. Læst og vurderet af Niels Dahlin Lisborg Friluftsliv har fået et stigende tag i den danske befolkning....

Naturen i december

December er årets mørkeste tid og dog også måneden, hvor mørket vender og dagene langsomt begynder at tiltage i længde. December er opkaldt efter...

Lav nemt selv brændte mandler over bål eller grill.

Brændte mandler hører normalt julen til, selvom de er lækre året rundt. Den traditionelle juleknas tilberedes ofte udendørs på markeder eller ved boder på...
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close