Mangler du gode naturfotos?

naturgrafik_billedbureauNaturGuide.dk's hovedleverandør af illustrationer og billeder er vores søsterfirma, billedbureauet NaturGrafik.

NaturGuiden illustreres af de bedste billeder fra NaturGrafik, der siden 2001 har haft fornøjelsen, at levere artikler og fotos til en lang række formål og er dermed med til at distribuere naturen og kendskabet til denne. NaturGrafiks billeder er nået langt udover Norden og bruges i dag i flere europæiske lande og er endda nået helt til USA og Australien.

Download danske XL-naturfotos for kun 50 kr/stk. og støt samtidig naturen.

Professionel tilknytning til naturen
NaturGrafik's fotografer har til fælles, at de alle er aktive i den danske og nordiske natur dels via professionel tilknytning til naturen som naturvejleder, skovfoged, biolog m.v., men også som henholdsvis jæger, ornitolog, kajakroer, tegner og dykker – og så naturligvis som fotografer.
Tilknytningen til naturen og oplevelserne gennem fotograferingen er drivkraften. Herudover ligger glæden i at dele motiverne med andre – og se indsatsen anvendt.
Fotografernes billeder anvendes alsidigt i aviser og blade samt til foldere, plakater, informationsmateriale og nyhedsbreve m.m.

Billeder, der gør en forskel
NaturGrafik (VisitNature) donerer 10 % af salget til naturbevarende tiltag gennem støtte til grønne organisationer som World Land Trust (bevarelse af regnskove), Rhino International og WWF Verdensnaturfonden m.fl. – og dermed er billederne i mere end en forstand med til at gøre en forskel. En meget stor del af verdens udledning af CO2 kommer fra afbrænding af regnskove – og samtidig er det her at verdens største artsrigdom findes.

Besøg NaturGrafik her 

Lignende artikler

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE