NaturGuide.dk’s læsere hjælper regnskov og truede dyr.

Marianne Riis: “Tænk, hvis man kan give et gratis naturmagasin til alle med fri adgang til over 1500 spændende artikler? Og tænk hvis man samtidig kan give penge til at hjælpe naturen, redde regnskov og truede dyr?”

NaturGuide.dk’s læsere hjælper naturen uden at det koster én krone!

Af Marianne Riis, redaktør, NaturGuide.dk.

Tænkhvis man kan give et gratis naturmagasin til alle med fri adgang til over 1500 spændende artikler? Og tænk hvis man samtidig kan give penge til at hjælpe naturen, redde regnskov og truede dyr? Det lyder som utopi! Ikke desto mindre tror jeg at vi har fundet modellen på NaturGuide.dk!

Når du foretager et køb via en annonce på NaturGuide.dk, så giver annoncøren et salgsprovenu til NaturGuide.dk – uden at varen bliver én krone dyrere for dig. Af den indtjening giver vi 5% videre til naturbevarelse bl.a. til fordel for regnskoven. Foto: Bedouze S/Dreamstime.

Sådan fungerer det:

Vi har arbejdet på NaturGuide.dk i flere år! Nogle vil sige knoklet! Skribenter og naturfotografer har i fællesskab opbygget et af Danmarks største online naturmagasiner.

Selvom vi holder meget af naturen kan man som bekendt ikke leve af kærlighed og kildevand alene. Vi har brug for en indtægt for at holde magasinet kørende. Løsningen hedder annoncer og produkthenvisninger! Lige som mange andre er vi dog trætte af forstyrrende, blinkende, støjende eller irrelevante annoncer.

” Når du foretager et køb via en annonce på NaturGuide.dk, så giver annoncøren et salgsprovenu til NaturGuide.dk – uden at varen bliver én krone dyrere for dig. Af den indtjening giver vi 5 % til naturbevarelse bl.a. til fordel for regnskoven”

Relevant og værdiskabende.
For at sikre værdiskabende og aktuelt indhold for vores læsere er langt de fleste af vores annoncer udvalgte affiliate-partnere indenfor outdoor, dyr, natur og oplevelser. Alle vores annoncer er nøje udvalgte i forhold til relevans for vores læsere. Annoncer må ikke være irriterende, men gerne inspirerende. Eller endnu bedre; gode læsertilbud som vi selv kan stå inde for eller kan forhandle os frem til på læsernes vegne.

Og hvordan kommer naturbevarelsen så ind i billedet? Jo, benytter du dig af en relevant annonce eller bliver du inspireret af en test eller omtale af et produkt her på NaturGuide.dk – og foretager et køb hos annoncøren, så giver annoncøren et salgsprovenu til NaturGuide.dk. Og af den indtjening giver vi 5 % af vores overskud i 2021 videre til naturbevarelse (bl.a. i form af sponsorstøtte til WWF Verdensnaturfonden) – uden at varen/produktet bliver én krone dyrere for dig!
Derved kan vi både tilbyde et gratis naturmagasin til alle – og hjælpe den natur som vi selv holder så meget af.
Springer du udenom vores annoncer og linkshenvisninger – og selv finder netbutikken via Google, er prisen stadig den samme for dig, men naturen bliver sprunget over!

Jeg har selv haft fornøjelsen at besøge regnskove i Asien og Sydamerika – og har oplevet regnskovenes mangfoldighed af liv.

“Køb dit outdoor-udstyr eller jule- og fødselsdagsgaver via vores annoncer og støt naturen – uden det bliver dyrere for dig – ofte tværtimod, da vi ofte finder gode tilbud og forhandler læserrabatter”

Hvad går pengene til?

NaturGuide.dk har bl.a. adopteret det lille Sumatra-næsehorn Andatu på baggrund af annonceindtægter og de mange besøgende på NaturGuide.dk. Foto: International Rhino Foundation.

I de seneste år har VisitNATURE (der udgiver NaturGuide.dk) givet en del af støttebeløbet til WWF Verdensnaturfonden som erhvervssponsor. Vi har dog i de senere år også støttet bevarende regnskovsopkøb via bl.a. World Land Trust og doneret penge til den internationale Rhino Foundation, der arbejder med at bevare verdens næsehorn. NaturGuide.dk har bl.a. “adopteret” det lille sumatra-næsehorn Andatu, der blev født Way Kambas Nationalpark, Indonesien. Sumatra-næsehornet er et af jordens mest truede pattedyr.

Men tænk hvad det kunne blive til uden at koste forbrugeren ekstra! Anbefal os derfor gerne.

PS: Har du forslag til hvordan vi gør NaturGuide.dk endnu bedre, så skriv endelig til os.

Kilder: Reepark.dk, VerdensSkove.org, VisitNature.com. Featured foto: Dirk Ercken, Dreamstime.com.

Mere fra NaturGuide.dk

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE