NaturGuide.dk’s læsere hjælper regnskov og truede dyr.

Lignende artikler

Marianne Riis: “Tænk, hvis man kan give et gratis naturmagasin til alle med fri adgang til over 1000 spændende artikler? Og tænk hvis man samtidig kan give penge til at hjælpe naturen, redde regnskov og truede dyr?”

NaturGuide.dk’s læsere hjælper naturen uden at det koster én krone!

Af Marianne Riis, redaktør, NaturGuide.dk.

Tænk, hvis man kan give et gratis naturmagasin til alle med fri adgang til over 1000 spændende artikler? Og tænk hvis man samtidig kan give penge til at hjælpe naturen, redde regnskov og truede dyr? Det lyder som utopi! Ikke desto mindre tror jeg at vi har fundet modellen på NaturGuide.dk!

Sådan fungerer det:

Vi har arbejdet på NaturGuide.dk i flere år! Nogle vil sige knoklet! Skribenter og naturfotografer har i fællesskab opbygget et af Danmarks største online naturmagasiner.

Selvom vi holder meget af naturen kan man som bekendt ikke leve af kærlighed og kildevand alene. Vi har brug for en indtægt for at holde magasinet kørende. Løsningen hedder annoncer og produkthenvisninger! Lige som mange andre er vi dog trætte af forstyrrende, blinkende, støjende eller irrelevante annoncer om en eller anden slankekur eller dating af østeuropæiske kvinder, der søger “modne” mænd.

Relevant og værdiskabende.
For at sikre værdiskabende og aktuelle annoncer for vores læsere er langt de fleste af vores annoncer udvalgte affiliate-partnere indenfor outdoor, dyr, natur og oplevelser. Alle vores annoncer er nøje udvalgte i forhold til relevans for vores læsere. Annoncer må ikke være irriterende, men gerne inspirerende. Eller endnu bedre; gode læsertilbud som vi selv kan stå indefor eller kan forhandle os frem til på læsernes vegne.

Og hvordan kommer naturbevarelsen så ind i billedet? Jo, benytter du dig af en relevant annonce eller bliver du inspireret af en test eller omtale af et produkt her på NaturGuide.dk – og foretager et køb hos annoncøren, så giver annoncøren et salgsprovenu til NaturGuide.dk. Og af den indtjening giver vi 10 % til naturbevarelse (dokumenteret af ekstern revisor) – uden at varen/produktet bliver én krone dyrere for dig!
Derved kan vi både tilbyde et gratis naturmagasin til alle – og hjælpe den natur som vi selv holder så meget af.
Springer du udenom vores annoncer og linkshenvisninger – og selv finder netbutikken via Google, er prisen stadig den samme for dig, men naturen bliver sprunget over!

Køb dit outdoor-udstyr eller jule- og fødselsdagsgaver via vores annoncer og støt naturen – uden det bliver dyrere for dig – ofte tværtimod, da vi ofte finder gode tilbud og forhandler læserrabatter.

Hvad går pengene til?

I de seneste år har VisitNATURE (der udgiver NaturGuide.dk) givet en del af støttebeløbet til WWF Verdensnaturfonden som erhvervssponsor. Vi har dog i de senere år også støttet bevarende regnskovsopkøb via bl.a. World Land Trust.  

NaturGuide.dk har bl.a. adopteret det lille Sumatra-næsehorn Andatu på baggrund af annonceindtægter og de mange besøgende på NaturGuide.dk. Foto: International Rhino Foundation.

En lang række dyrearter, herunder næsehornet er truet. For få år siden blev java-næsehornet erklæret for uddød i Vietnam og flere steder i Afrika er der store problemer med krybskytteri.

Hornet fra næsehorn er eftertragtet til traditionel asiatisk medicin selvom medicin-værdien bygger på ren overtro.

Nogle af annonceindtægterne på NaturGuide.dk er derfor også gået til den internationale Rhino Foundation, der arbejder med at bevare verdens næsehorn. NaturGuide.dk har bl.a. “adopteret” det lille sumatra-næsehorn Andatu, der blev født Way Kambas Nationalpark, Indonesien. Sumatra-næsehornet er et af jordens mest truede pattedyr.

Men tænk hvad det kunne blive til uden at koste forbrugeren ekstra! Anbefal os derfor gerne.

PS: Har du forslag til hvordan vi gør NaturGuide.dk endnu bedre, så skriv endelig til os.

Artiklen er opdateret 1. dec. 2017. Kilder: Reepark.dk, VerdensSkove.org, VisitNature.

ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE
Annonce

Seneste artikler

ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close