Boganmeldelse: Mit afrikanske liv

Lignende artikler

Mit afrikanske livlæst og vurderet af Lissy Margrethe Lisborg.
mitafrikanskelivI denne biografi beskriver Daphne Sheldrick sin barndom og sit liv i Kenya over fem årtier. Vi får beskrivelsen af en opvækst i en kærlig familie i trygge kår, der ændres meget, da Kenya løsriver sig fra det britiske kolonistyre.

“Størst indtryk gør hendes arbejde med alle ”de moderløse dyr”, især elefanterne…”

Forfatterens kærlighed til dyr og den afrikanske natur er en rød tråd i hele bogen. Bogen er lidt omstændelig, og lidt gammeldags i sprogbrug, men virker måske derfor også autentisk.
Man er med i alle hendes sorger og glæder, og det ender med, at man bliver grebet af handlingen, der
også omfatter kærlighedshistorien om hende og hendes mand David Sheldrick.

Størst indtryk gør hendes arbejde med alle ”de moderløse dyr”, især elefanterne. Hun har sammen med sin mand David Sheldrick, gjort et uvurderligt vigtigt og banebrydende arbejde for at bevare truede dyr i Kenya.
Har man været i Kenya, bringer bogen minder om lyde, lugte og stemninger i Afrika, og man får lyst til at gense landet. Har man ikke været der, vil behovet herfor givet melde sig.
Bogen anbefales varmt til læsere, der holder af dyr og naturen.

Daphne Sheldrick: Mit afrikanske liv – eventyr, kærlighed og elefanter.
Nyt Nordisk Forlag 2013, 364 sider, vejledende pris 299,95-

Seneste artikler

Boganmeldelse: På sheltertur

På sheltertur. En guide til nære oplevelser i naturen. Læst og vurderet af Niels Dahlin Lisborg Friluftsliv har fået et stigende tag i den danske befolkning....

Naturen i december

December er årets mørkeste tid og dog også måneden, hvor mørket vender og dagene langsomt begynder at tiltage i længde. December er opkaldt efter...

Lav nemt selv brændte mandler over bål eller grill.

Brændte mandler hører normalt julen til, selvom de er lækre året rundt. Den traditionelle juleknas tilberedes ofte udendørs på markeder eller ved boder på...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close