Bjergstaten Bhutan vil være 100% økologisk.

Lignende artikler

Kongeriget Bhutan vil gøre landbruget 100% økologisk. Foto: Rhion/Steve Evans, Wikipedia.

Bhutans regering forventer at landet kan producere efterspurgte økologiske fødevareprodukter af høj kvalitet.
Det bjergrige land Bhutan på sydskråningen af Himalaya planlægger at blive det første land i verden, som gennemfører en total omstilling til økologi i landbruget, forbyder salg af pesticider og herbicider og udelukkende anvender egenproduceret dyre- og plantegødning.
“Vi er buddhister og tror på, at vi bør leve i harmoni med naturen”, siger Pema Gyamtsho, skov- og landbrugsminister i Bhutan, da han deltog i den årlige konference for bæredygtig udvikling i Delhi for nylig. Bhutans regering forventer at landet kan producere efterspurgte fødevareprodukter af høj kvalitet til nabolande som Indien og Kina. “Vi har ikke sat nogen tidsfrist på. Vi kan ikke gøre det i morgen. Men vi vil nå vores mål, region for region, afgrøde for afgrøde”, siger ministeren.

Kilde: Information

Seneste artikler

Kæmpe genprojekt afdækker fuglenes evolution siden dinosaurerne

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet er i færd med at kortlægge alle fugles genetiske arvemateriale, der skal afsløre fuglenes evolution siden dinosaurerne. Fuglene udviklede...

Motion gør dig stærkere mod corona

Undersøgelser viser at motion styrker din krops forsvarslinjer mod virus. Endnu en grund til at spænde vandrestøvlerne på og tage ud på tur. Af Marianne...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close