annoncesalgJa, annoncer kan være grønne! Vi bruger nemlig 10% af vores salg til naturbevarende formål. Dit annoncekøb støtter bl.a. en bæredygtig bevarelse af regnskovene og hjælper truede dyrearter som f.eks det sorte næsehorn.
samtidig
tilbyder vi dig en god eksponering i et populært og spændende medie.

NaturGuiden henvender sig til natur- og friluftsfolket og alle øvrige, der har interesse for det derude. Vi skriver artikler om alt fra havens dyreliv til friluftsmæssige seværdigheder og giver tips til oplevelser. Magasinets formål og baggrund er at udbrede kendskabet til den natur, der omgiver os. Magasinet er upolitisk og udgives af VisitNature.

Test os på nettet: Find vores topplaceringer på Google ved f.eks. at søge efter “udeliv” – eller evt. “naturen netop nu“.  Prøv selv: www.google.dk

Vi tilbyder flere slags eksponering:

Affiliate-annoncering

For at sikre værdiskabende og aktuelle annoncer for vores læsere er langt de fleste af vores annoncer udvalgte affiliate-partnere indenfor outdoor, dyr, natur og oplevelser.
Som relevant annoncør indenfor denne genre kan du bl.a. gratis tilmelde dig til Partner-Ads eller Adservice som annoncør, hvorefter NaturGuide.dk kan tilkobles dit annonce-program. Send os gerne en mail med opfordring!
Her betaler du kun for salg/leads.
For at sikre troværdighed overfor vores læsere tester vi gerne vores affiliate-partnere ved at foretage køb i de respektive webbutikker. Med andre ord vil vi gerne anbefale de butikker, hvor vi selv gerne handler.

Periode annoncering.

Vi tilbyder også annoncering i et tidsinterval f.eks. 1 måneds eksponering på alle artikelsider (min 14 dage).
Som standard anvender vi annonceformaterne 970×250 (footer, samtlige sider), 930×180 forside og header, 650×400 (500) i bunden af alle artikler og 728×90 (top af alle artikler) og 300×250 i sidebar.
F.eks. 300×250 banner, der vises på både mainsite og mobilsite. For en hel måneds eksponering er CPM-prisen helt nede på 50 (d.v.s. 50 kr pr. 1000 visninger). I nogle tilfælde med længerevarende annoncering kan vi gøre det endnu billigere. Kontakt os og få et godt tilbud!

Genkendelseseffekten.
Bannereklamer skal ikke kun skabe direkte trafik til annoncørens hjemmeside, men i mindst lige så høj grad brande en virksomhed eller dens produkter. Man taler om genkendelses-effekten, når forbrugeren senere møder produktet.

Dine annoncer gør en forskel for naturen uden ekstraomkostninger for hverken annoncører eller målgruppe. Læs mere: Reklamer, der hjælper naturen.

Content Marketing – med ærligt indhold.

Omtale af brugen af produkter, grej- og udstyr som vi gerne modtager til test.

Vi modtager meget gerne outdoor-grej til test og omtale på NaturGuide.dk. Vi beskriver og gennemgår produktet i artikelform. Gerne, hvor det indgår i en oplevelse eller hændelse. Vi tester det i praksis – og danner os en mening om produktet, plusser og minusser. Artiklen sendes til gennemsyn inden offentliggørelse.
Content marketing vinder mere og mere indpas – da indholdet har reel værdi både for producenten/sælger og for kunden/læser. Artikelomtale af aktivitet/produkt kombineres med SEO-optimering og evt. henvisning til forhandler/webshop.
En af fordelene ved content marketing er at “annonceringen” ikke udløber og man undgår den stigende bruger-blindhed overfor almindelige annoncer, der tillige kan blokeres af Adblockers. Ved velskrevet indhold (som vi er ret gode til), der tilmed er søgbart på nettet, kommer læseren selv til produktomtalen for at blive klogere. Bemærk, at Google i dag er der hvor de fleste starter en købsproces. Kontakt redaktion@naturguide.dk – og hør nærmere.

Danmarks største online magasin om dansk natur & fritid.

NaturGuide eMagasin har en topplacering på nettet når det gælder natur, dyreliv og friluftsoplevelser og magasinet bruges jævnligt som kilde i medierne med gode historier fra naturens verden. NaturGuide.dk er bl.a. citeret på DR og TV2-sites samt i de større aviser. Magasinet har flere tusinde læsere hver uge. Se læsernes anmeldelser på bl.a. facebook.

Annoncer, der gør en forskel i mere end én forstand.

NaturGuide.dk har via vores udgiver VisitNATURE støttet naturbevarende tiltag for efterhånden mange tusinde kroner.

Der er opkøbt regnskovsjord i Sydamerika gennem World Land Trust og vi har støttet udryddelsestruede næsehorn i Asien og Afrika gennem Rhino International.

Desuden har vi i mindre omfang fornøjelsen af at være erhvervssponsor for WWF Verdensnaturfonden.

Kontakt os og få et godt tilbud på annoncering!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med over 1200 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. 

Til gengæld lover vi ingen blinkende, larmende reklamer - men derimod relevante læsertilbud - og tilmed ofte meget fordelagtige rabatkoder.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 

Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close