DEL ARTIKEL

reklame_annonce
NaturGuide eMagasin har en top-placering på nettet når det gælder natur, dyreliv og friluftsoplevelser og magasinet citeres jævnligt i medierne med gode historier fra naturens verden. Ved at annoncere her eksponeres dit budskab for flere tusinde sidevisninger hver måned. I august 2014 havde NaturGuide.dk ca. 1600 unikke læsere om dagen – og mere end 150.000 sidevisninger om måneden!

NaturGuiden henvender sig til natur- og friluftsfolket og alle øvrige, der har interesse for det derude. Vi skriver artikler om alt fra havens dyreliv til friluftsmæssige seværdigheder og giver tips til oplevelser. Magasinets formål og baggrund er at udbrede kendskabet til den natur, der omgiver os. Magasinet er upolitisk og udgives af VisitNature.

Annonce

Vi donerer 10% af dit køb til bevarelse af regnskoven. Her kan du virkelig gøre en forskel! Rydning af skov er skyld i mellem 15 og 20 % af verdens menneskeskabte CO2 udledning – det er mere end alle verdens biler til sammen. 

Test os på nettet: Find vores topplaceringer på Google ved f.eks. at søge efter “dyreliv” eller “Danmarks natur” – eller evt. “naturen netop nu“.  Prøv selv: www.google.dk

Andre om NaturGuide.dk
digitalfotoguiden.dk skriver:
“Flot guide til den danske natur med information og inspiration til naturoplevelser og dermed også til naturfotografering.”

Uddannelse for bæredygtig udvikling skriver:
“Nyt natur og fotomagasin om Danmarks natur. Siden rummer mange smukke naturfotos, artikler og oversigter over forskellige dyregrupper, der er velegnede til undervisningsbrug…”
Kilde:
ubo10.dk

DotBot – dit børnebibliotek på nettet skriver:
“Fin site om Danmarks dyr og natur. Læs om vintergækken, vilde urter, frøer, slanger og meget mere. Du får også at vide hvilke dyr der er størst og mindst i Danmark.”
Kilde:
klogeaage.dotbot.dk

Barneguiden.dk skriver:
“Naturguide er et godt og inspirerende webmagasin om natur skrevet af fagfolk. Det kan varmt anbefales at tilmelde sig nyhedsbrevet og på den måde følge med i naturen netop nu.”
Kilde: Barneguiden.dk

Annonce